Mennyire feltűnő az ingatlanom egy betörő számára?

Megmutatjuk, mik az árulkodó jelek a rablóknak és mit tehet, hogy megszüntesse azokat!

E G Y E T L E N  F O R G A L M A Z O T T  S A J Á T  G Y Á R T Á S Ú  T E R M É K Ü N K :

AZ ÖN NYUGALMA

Az otthona biztonságos?

Ház, lakás, nyaraló. Sokan a legalapvetőbb megelőzési módszerekkel sem élnek, megbíznak a lepusztult, kiöregedett mechanikai-védelmi eszközökben, sőt: egyenesen beletörődnek a közhelybe: “ha valahova nagyon akarnak, oda úgyis betörnek”.

Mit tehet, hogy Önhöz ne akarjanak betörni?

ÉRDEKEL

Vállalkozása védelemre szorul?

Üzlet, raktár, üzem, gyár. A nehéz munkával létrehozott érték pillanatok alatt semmivé foszlik egy betörő vagy egy hanyag dolgozó által okozott tűzeset nyomán. Sokan nem gondolják ezt végig és egy napon hasonló látvány fogadja őket: feldúlt, kiégett üzlet … lehet mindent elölről kezdeni.

Érdekli hogyan vigyáznánk az Ön vállalkozására?

ÉRDEKEL

Csak a hivatalnak él?

Ön olyan intézményvezető, aki ki sem lát a munkája mögül. A rengeteg szakmai feladata mellett Önre hárul az intézmény biztonságának problémája is. Tűzjelző, riasztó, pénzszállítás: mind olyan megoldandó feladat, amit szakértő segítség nélkül lehetetlen átlátni.

Miben segíthetünk?

ÉRDEKEL

Akik a Point Kft. vagyonvédelmi stratégiáját választották

Friss Híreink

betörési statisztika térkép

Betörési statisztika

Évek óta gyűjtjük az adatokat a járőrszolgálataink vonulási területén elkövetett betörésekről: mikor, hol, milyen módszerrel, mit vittek el a betörők. A célunk, hogy a veszélyeztetettebb területekre jobban tudjunk összpontosítani, illetve megpróbáljuk kiismerni az elkövetők észjárását és ezzel hatékony vagyonvédelmi tanácsokat adhassunk ügyfeleinknek. A térképen a piros háromszögekre kattintva megtudhatja, hány betörés történt az Ön településén. […]

point-biztonsag-technika-ok

5 tipp a biztonságos otthonért

A tévében és az interneten rendszeresen láthatunk, olvashatunk nagy hír értékű bűncselekményekről: véres utcai leszámolás, korrupció az átlagember számára az elképzelhetetlenség határát súroló összegekért, bűnbandák látványos elfogása stb. Sajnos ez nem jelenti azt, hogy a “hagyományos, hétköznapi” lakásbetörések kimentek a divatból. Dunakanyarunk szépségéből adódóan csak hétvégi házból több, mint 13000 található itt: mind potenciális áldozata […]

További bejegyzések megtekintése